ETV2-s algavad "Ööülikooli rännakud" ({{commentsTotal}})

Populaarse "Ööülikooli rännakute" sari on teisipäeva õhtuti ETV2 eetris kaheksa uue osaga.

"Tsiteerides elavat klassikut Mikita Valdurit - üks õige maakodu on nagu teadvuse kiirendi. Sellest juhindudes on Ööülikooli üliõpilased pannud vanale piimapukile tiivad selga ja kulgevad mööda Eestimaa imelisi maastikke. Vaatame metsa ja mere piiril pilvi ja kohtume oluliste õppejõudude ja mõtlejatega. Meie kütuseks on lehmapiim, roostes okastraat ja männivaigu eeter," rääkis sarja autor Jaan Tootsen.

Sotsiaalteadlane Ülo Vooglaid räägib 12. jaanuari saates kirglikult hariduselu teemadel. Aga mitte ainult. Koos tehakse nõgesesuppi, tassitakse kive ja taotakse sepikojas tulist rauda.

Järgmises saates juurdleb tekstiilikunstnik Anu Raud juurte üle. Koos ööüliõpilastega rännatakse lapsepõlveradadel ja otsitakse, mida head sealt tulevikku tuua.

Kolmandas saates ollakse Nedremal Eestimaa Looduse Fondi vikatiga heinaniitmise talgutel. Japanoloog Alari Allik mõtiskleb oma loengus heinaniitmisest kui zen-praktikast.

Lisaks nimetatuile on selle vooru õppejõud veel Kärt Johanson,Tõnis Mägi, Peeter Laurits, Karina Talts, Anne Daniel-Karlsen, Marju Lepajõe, Tiina Ann Kirss ja Eva Toulouze.

"Ööülikooli rännakud" on ETV2 eetris teisipäeviti kell 20 alates 12. jaanuarist.

Toimetaja: Jaanika Valk



ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: